Diagram lezen

Hoe lees ik het diagram van L&O?

1. Nadat je alle vragen van een meetmoment hebt beantwoord, krijg je direct inzicht in jouw resultaat in de vorm van een diagram.
  2. Het diagram toont per thema hoe jij en anderen de vragen hebben beantwoord (ieder thema kan opengeklapt worden).
  3. Per antwoord (elk een eigen kleur) zie je hoeveel procent van de deelnemers dit heeft gekozen. Hoe meer deelnemers voor een antwoord gekozen hebben, hoe breder de antwoordbalk.
  4. Het pijl-icoontje boven de antwoordbalk toont welk antwoord jij zelf hebt gegeven.