Nieuw intern product niet kiezen als V&V afspraak

Vraag:
Ik heb onlangs een nieuw intern product aangemaakt: VP - VP-ELV.  We kunnen het vervolgens niet kiezen als we een V&V afspraak willen wijzigen of aanmaken ?

Antwoord:
Binnen het ACP moet dit product ook gekenmerkt worden als direct-cliëntgerelateerd.

• Related Articles

• Handleiding ACP's

Handleiding ACP's
    • AW39 status nieuw

Vraag: AW39 blijft op nieuw staan? Antwoord: Dit kan verschillende redenen hebben, in dit geval (Overdracht) komt het omdat het verplichte veld “Instelling bestemming” nog ingevuld moet worden:
    • Zorgverlener intern toevoegen aan het clientteam

Vraag: De knop opslaan mist als een gebruiker een zorgverlener intern wil toevoegen aan het clientteam. Hij lijkt uitgegrijst/wit i.p.v. oranje wat hij normaal is? Antwoord: Wanneer de gebruiker ook een rol kiest, is de knop wel zichtbaar.
    • Medisch beleid niet bewerkbaar

Vraag: Bij sommige cliënten kan het medisch beleid niet worden ingevuld. Bij deze cliënten is er geen button Nieuw bij bijvoorbeeld Beleid en Wilsbekwaamheid. Antwoord: Hoofdbehandelaar uit Ysis bepalend voor mutatierechten gegevens in SDB ECD. ...
    • Planner rechten toevoegen

Vraag: Nieuwe planner heeft niet de juiste rechten binnen het ACP, wil admin rechten? Antwoord: Planner moet toegevoegd worden in ACP. Dit kan via Instellingen / Gebruikersrollen / Gebruikers.