KDV in de vakantieperiodes

Wanneer een kind gebruik maakt van de peuteropvang, kan het zo zijn dat deze kinderen in de 12 vakantieweken wel naar de opvang mogen komen, op de tijden dat er normaal peuteropvang is. Om ervoor te zorgen dat dit goed gaat qua presentie, facturatie enz. hebben we een opvangtype genaamd KDV in vakantie. Met dit opvangtype kun je ervoor zorgen dat deze kinderen in de vakanties op de peuteropvang tijden worden verwacht maar tegen een KDV tarief gefactureerd worden. Het kind krijgt dan een planning met dit pakket, opvangtype en opvangtijd.

Uitleg

Om hier gebruik van te kunnen maken moet het volgende gedaan worden.

Pakket aanmaken:

1. Ga naar Onderhoud
  2. Klik op Pakketten
  3. Klik weer op Pakketten
  4. Klik links bovenin op Nieuw
  5. Maak een pakket aan zoals omschreven in de handleiding Pakket aanmaken
  6. Kies bij opvangtype voor KDV in vakantie
  7. Sla het pakket op

Pakket koppelen aan vakantietypen

1. Ga naar Onderhoud
  2. Klik op Pakketten
  3. Klik op Vakantietypen
  4. Open een vakantietype
  5. Zet het vinkje bij het nieuwe pakket aan. De kinderen worden dan verwacht in de vakantie wanneer ze dit pakket hebben.

Opvangtijd aanmaken:

1. Ga naar Onderhoud
  2. Klik op Pakketten
  3. Ga naar Opvangtijden
  4. Klik links bovenin op Nieuw
  5. Maak de opvangtijd aan zoals omschreven in de handleiding Opvangtijd aanmaken
  6. Kies bij opvangtype voor KDV in vakantie
  7. Sla de opvangtijd op

Planning van het kind

De planning van het kind moet de opvangtype KDV in vakantie hebben. Verder kies je in deze planning het nieuw aangemaakt pakket en opvangtijd.