Ongelezen berichten

Vraag:

Medewerkers zien ‘ongelezen berichten’ niet?

Antwoord:
Dit kan via "profiel" rechtsboven en dan instellingen kiezen.

Hier kan de juiste regio gekozen worden.

Natuurlijk kan dit nog aangepast worden in het filter.

• Related Articles

• Berichten

Vraag: Hoe ervoor zorgen dat berichten niet zichtbaar worden in clientdossiers? Antwoord: Dit kan aangepast worden met onderstaande parameter: Het is dan ingesteld voor alle berichten.
    • Inrichtingsdocument Berichten

Inrichtingsdocument Berichten
    • Uren niet fiatteren

Vraag: Bij medewerker zijn er uren in februari die niet gefiatteerd kunnen worden, hoewel andere uren wel gewoon zijn gefiatteerd. Antwoord: Onder medewerker / Instellingen moet "Toon geplande afspraken ter bevestiging" aangevinkt zijn:
    • Medewerkers Instellingen naar identity

Vraag: Ik kan niet voor “wijzig gebruiker” kiezen onder Medewerkers / Registratie / Instellingen. Ik kan niet doorklikken naar Identity. Medewerker blijft hangen? Antwoord: Sla de gegevens onder "Basis" op. Wordt er aangegeven dat verplichte velden ...
    • Handleiding Generieke medewerker import

Handleiding Generieke medewerker import