Resultaat in scan genereren

Hoe genereer ik het resultaat in de vorm van een scan?

1. Klik in het menu op het onderdeel ‘Scan’ (onder 'Resultaten' in het hoofdmenu).
  2. Klik de balk ‘Lijn 1’ open en selecteer vervolgens het gewenste meetmoment, eventuele kenmerken (om deelnemers te filteren) en als laatste de deelnemers zelf. Pas als de deelnemers geselecteerd zijn, worden de resultaten ingeladen.
  3. Herhaal dit indien gewenst voor ‘Lijn 2’ en ‘Lijn 3’.
  4. Als de resultaten zijn ingeladen, kun je het resultaat op het volledige scherm tonen door de ‘Verberg menu’ schakelaar bovenin om te zetten en de lijnkeuze weg te schuiven door de ‘Lijnkeuze’ schakelaar uit te zetten.
  5. Ook is het mogelijk om een uitgebreide analyse te tonen door de ‘Analyse’ schakelaar om te zetten.