Wat is de Leer- & Ontwikkelscan en hoe werkt het?

Wat is het?

De Leer- & Ontwikkelscan is een online tool waarmee de ontwikkeling van jou en jouw team door middel van een online vragenlijst op verschillende thema’s zichtbaar wordt gemaakt.

Hoe werkt het?

1. Ga naar Werk- en leervormen op het SDB Leerplatform.
  2. Ga vervolgens naar het blokje Leer- & Ontwikkelscan.
  3. Klik op de scan die jij wilt maken
  4. Klik onderaan het startscherm op de knop ‘Aan de slag’.
  5.  Lees de introductie tekst.
  6. Klik daarna op start en beantwoordt de vragen.
  7. Na het beantwoorden van alle vragen verschijnt het scherm met jouw resultaat.
  8.  Indien (door de beheerder) gevraagd, kun je per thema jouw ambitiescore invullen die jij bij de volgende meting wilt behalen. Dit doe je door per thema in het kopje ‘Mijn ambitie’ een cijfer in te voeren tussen de 1 en 5. Scrol hiervoor naar beneden op de resultaatpagina.