Statuspagina

Om altijd op de hoogte te blijven van de status van de applicaties binnen de SDB Groep kunt u navigeren naar:

Hier houden wij iedereen op de hoogte van onze onderhoudsmomenten en eventuele verstoringen.
    • Related Articles

• AnnounceKit - Inschrijven

AnnounceKit
    • SDB Identity

Infonote – SDB Identity Het inloggen voor SDB applicaties is voor alle organisaties gelijk. Iedere organisatie heeft een eigen URL en het inlogscherm is voor alle SDB applicaties gelijk. In dit document wordt uitgelegd wat de effecten zijn voor ...