Alle SDB Groep portalen op een rijtje ...

Alle SDB Groep portalen op een rijtje ...

Graag informeren we klanten over onze producten en dienstverlening.  We gebruiken hiervoor verschillende portalen, elk specifiek gericht op een bepaald onderdeel.

Portaal
Toelichting
Link
Klantenportaal
Via het klantenportaal heb je de mogelijkheid om een ticket aan te maken in verband met één van onze producten.  En je hebt er toegang tot de kennisbank met artikels die jou verder op weg kunnen helpen.
UserVoice (wensen)
Heb je een wens voor één van onze producten?  Dan kan je die kwijt in UserVoice.  Je kan er ook zien welke wensen al zijn aangemaakt en er stemmen aan toekennen.  Zo help je ons om te weten welke onderwerpen het meest gewenst zijn.
Statuspagina
Merk je dat één van onze producten uit de lucht is en wil je graag weten of die storing bij ons al bekend is?  Je vindt het terug op onze statuspagina.  Er wordt tevens melding gemaakt van gepland onderhoud.
Release Notes
We verwennen je graag regelmatig met nieuwigheden via releases.  Je leest er alles over terug in de Release Notes, netjes gegroepeerd per product.


  • Related Articles

  • SDB Identity

   Infonote – SDB Identity Het inloggen voor SDB applicaties is voor alle organisaties gelijk. Iedere organisatie heeft een eigen URL en het inlogscherm is voor alle SDB applicaties gelijk. In dit document wordt uitgelegd wat de effecten zijn voor ...
  • Statuspagina

   Om altijd op de hoogte te blijven van de status van de applicaties binnen de SDB Groep kunt u navigeren naar: https://status.sdbgroep.nl Hier houden wij iedereen op de hoogte van onze onderhoudsmomenten en eventuele verstoringen.
  • Wensen indienen via Uservoice

   Wensen indienen via Uservoice
  • AnnounceKit - Inschrijven

   AnnounceKit
  • Openingtijden support tijdens feestdagen (voorjaar 2024)

   Hieronder vindt u de openingstijden van support tijdens de feestdagen (voorjaar 2024) Goede vrijdag Vrijdag 29 maart 08:30 - 15:00 Eerste Paasdag Zondag 31 maart: gesloten Tweede Paasdag Maandag 1 april: gesloten Donderdag 4 april: 08:30 - 15:00 ...