Alle SDB Groep portalen op een rijtje ...

Graag informeren we klanten over onze producten en dienstverlening.  We gebruiken hiervoor verschillende portalen, elk specifiek gericht op een bepaald onderdeel.

Portaal
Toelichting
Link
Klantenportaal
Via het klantenportaal heb je de mogelijkheid om een ticket aan te maken in verband met één van onze producten.  En je hebt er toegang tot de kennisbank met artikels die jou verder op weg kunnen helpen.
UserVoice (wensen)
Heb je een wens voor één van onze producten?  Dan kan je die kwijt in UserVoice.  Je kan er ook zien welke wensen al zijn aangemaakt en er stemmen aan toekennen.  Zo help je ons om te weten welke onderwerpen het meest gewenst zijn.
Statuspagina
Merk je dat één van onze producten uit de lucht is en wil je graag weten of die storing bij ons al bekend is?  Je vindt het terug op onze statuspagina.  Er wordt tevens melding gemaakt van gepland onderhoud.
Release Notes
We verwennen je graag regelmatig met nieuwigheden via releases.  Je leest er alles over terug in de Release Notes, netjes gegroepeerd per product.