Voortgang bekijken

Hoe bekijk ik de voortgang van alle deelnemers?

1. Klik in het linker menu op het onderdeel ‘Voortgang’ (onder 'Resultaten' in het hoofdmenu).
  2. Klik op het gewenste meetmoment om deze te openen.
  3. Klik in de gewenste groep op de knop ‘Voortgang’.
  4. Je ziet of er naar de deelnemers een uitnodiging, herinnering of resultaat is gestuurd en in de laatste kolom in hoeverre zij de vragenlijst hebben beantwoord.
    • Related Articles

• Voortgang bekijken

1. Klik op de drie puntjes in de gewenste sessie. Klik vervolgens op 'voortgang'. 2. Vervolgens kan je van de deelnemers van de betreffende sessie de voortgang bekijken.
    • Persoonlijke voortgang

1. Ga naar kracht en ontwikkelpunten en kies vervolgens de gewenste groep. 2. Ga naar de gewenste sessie. 3. Kies mijn voortgang. 4. Je persoonlijke voortgang wordt zichtbaar.
    • Resultaat bekijken

Hoe bekijk ik mijn resultaat? Ga naar werk- en leervormen. Ga naar leer- en ontwikkelscan en selecteer de juiste scan. Klik onderaan het startscherm in het actuele meetmoment op de knop ‘Bekijk resultaat’ Je kunt jouw resultaat op twee manieren ...
    • Resultaten bekijken

Resultaten bekijken Bij de resultaten kan je inzien welke scholingen en e-learnings zijn afgerond en verlopen. Klik in de menubalk op 'Portfolio' en vervolgens tussen de twee gekleurde balken op 'resultaten'. In de afbeelding hiernaast wordt dit met ...
    • Kracht- en ontwikkelpunten bekijken

1. Ga naar kracht en ontwikkelpunten en kies vervolgens de gewenste groep: 2. Klik op de gewenste sessie: 3. Kies dan voor stap 4: 'Resultaten bekijken. 4. Hier worden de kracht- en ontwikkelpunten zichtbaar.