Accounts medewerkers uit dienst
Onder instellingen / signalerings-pagina / accounts kunnen de accounts van medewerkers die uit dienst zijn gegaan worden verwijderd. Hiermee kunnen de e-mailadressen van de medewerkers vrijgegeven worden, zodat deze medewerkers kunnen inloggen bij ...