Antwoorden verwijderen

Hoe verwijder ik antwoorden van een deelnemer?

Het kan zijn dat deelnemers bijvoorbeeld een onderdeel van de scan niet goed hebben geïnterpreteerd en daarom dit onderdeel opnieuw willen invullen.

1. Ga naar de resultaten van de leer- en ontwikkelscan.
  2. Klik in het linker menu op het onderdeel ‘Voortgang’
  3. Klik op het gewenste meetmoment om deze te openen
  4. Klik in de gewenste groep op de knop ‘Resultaten verwijderen’
  5. Kies in het uitklaplijstje naast de betreffende deelnemer of je alle antwoorden wilt verwijderen of de antwoorden van een specifiek thema
  6. Klik vervolgens op het prullenbakje achter de betreffende deelnemer
  7. Bevestig de verwijdering in het waarschuwingsvenster dat verschijnt.