Product verwijderen

Hoe verwijder ik een product?

1.Klik in het menu op ‘Productbeheer’

2. Open het gewenste tabblad en klik in de regel van het betreffende product op het X-icoontje aan de rechterkant

Bevestig de verwijdering in het waarschuwingsvenster dat verschijnt door op de knop ‘Verwijderen’ te klikken

Let op! Bij het verwijderen van een product wordt alle inhoud en het product definitief verwijderd; dit kan niet ongedaan worden gemaakt. Gebruikers blijven overigens behouden