Externe links aanmaken op dashboard

Je kunt als beheerder zelf een dashboardtegel aanmaken naar een externe site.

Via de Menu: Optie Beheer → Instellingen kun je met de optie Dashboard links, tegels aanmaken naar externe websites. Rechtsonder vind u een +knopje voor het  Toevoegen van een nieuwe dashboardlink.

• Bij URL vul je het adres van de website in.
  • Om een afbeelding toe te voegen voer je het pad naar de afbeelding in, dit is een URL link.
  • De velden met * zijn verplicht.
  • Je kunt kiezen om de URL te openen in een nieuw scherm.