Vraag
Antwoord
Dan kan dit aangepast worden binnen de betreffende functierol.
Let op! Het geldt dan voor alle medewerkers binnen deze rol.
- Ga naar Beheer -> Autorisatie -> Rollen
- Selecteer de betreffende functierol en klik op wijzigen
- Ga vervolgens naar 'Instellingen'
- Kies hier 2 opties wat je direct inzichtelijk wilt hebben bij het openen van een cliënt.