Planner rechten toevoegen

Vraag:
Nieuwe planner heeft niet de juiste rechten binnen het ACP, wil admin rechten?

Antwoord:

Planner moet toegevoegd worden in ACP.

Dit kan via Instellingen / Gebruikersrollen / Gebruikers.

• Related Articles

• Handleiding ACP's

Handleiding ACP's
    • Zorgverlener intern toevoegen aan het clientteam

Vraag: De knop opslaan mist als een gebruiker een zorgverlener intern wil toevoegen aan het clientteam. Hij lijkt uitgegrijst/wit i.p.v. oranje wat hij normaal is? Antwoord: Wanneer de gebruiker ook een rol kiest, is de knop wel zichtbaar.
    • Nieuw intern product niet kiezen als V&V afspraak

Vraag: Ik heb onlangs een nieuw intern product aangemaakt: VP - VP-ELV. We kunnen het vervolgens niet kiezen als we een V&V afspraak willen wijzigen of aanmaken ? Antwoord: Binnen het ACP moet dit product ook gekenmerkt worden als ...
    • Zorgprofiel toevoegen

Vraag: Hoe kan ik een nieuw zorgprofiel toevoegen? Toevoegen onder Stambestanden, zorgprofiel en dan nieuw kiezen: Prestatiecode Vervolgens moet het zorgprofiel gekoppeld worden aan de betreffende prestatiecode. Eerst de prestatiecode toevoegen. ...
    • Handleiding Stambestand Routes

Handleiding Stambestand Routes