Persoonlijke ambitie instellen

Hoe stel ik mijn persoonlijke ambitie in?

1. Ga naar werk- en leervormen.
  2. Kies voor de leer- en ontwikkelscan.
  3. Klik onderaan het startscherm in het actuele meetmoment op de knop ‘Bekijk resultaat’
  4. In iedere themabalk zie je jouw huidige gemiddelde score per thema, die varieert van 1 tot 5
  5. Direct daaronder kun je jouw ambitie invullen. Oftewel: wat is jouw gewenste (en reëel) resultaat bij de volgende meting? Je kunt dat doen door in het vakje een cijfer (tussen 1 en 5) in te vullen op de plaats waar 0 staat of door gebruik te maken van de pijltjes (per klik 0,1 omhoog of omlaag).